Kundunika produkter

Unika mått - Unika tryck

Du vill synas, vill att ditt varumärke ska följa dina produkter.

Köpupplevelsen för kunden ska inte stanna vid produkterna, presentationen av dina produkter är också viktig. Du vill paketera dina produkter på ett snyggt, mått anpassat och säkert sätt. Vi erbjuder många emballagelösningar med tryck, i färdiga format eller anpassat efter dina önskemål. Bland sortimentet har vi kartonger & lådor med tryck, påsar och kassar med tryck, packtejp med logotryck, men också E-handelspåsar och övrigt postemballage med tryck. Andra produktområden som du kan få med ditt företags logo är presentinslagningartiklar så som presentpapper, presentband, etiketter och mycket mer.

I samband med köp av en unik produkt erbjuder vi ett antal tjänster: lagring, finansiering, inköpsplanering, leveransbevakning, distribution samt grafiskt arbete. Tjänster som gör din vardag effektiv och smidig.

Kontakta oss så berättar vi mer, per telefon 020-50 58 60 eller per mail kundunikt@packoplock.se.

Unika mått - Unika tryck

Du vill synas, vill att ditt varumärke ska följa dina produkter.

Köpupplevelsen för kunden ska inte stanna vid produkterna, presentationen av dina produkter är också viktig.
Du vill paketera dina produkter på ett snyggt, mått anpassat och säkert sätt.
Vi erbjuder många emballagelösningar med tryck, i färdiga format eller anpassat efter dina önskemål.
Bland sortimentet har vi kartonger & lådor med tryck, påsar & kassar med tryck, packtejp med logotryck, men också E-handelspåsar & övrigt postemballage med tryck.
Andra produktområden som du kan få med ditt företags logo är presentinslagningartiklar så som presentpapper, presentband, etiketter och mycket mer.

I samband med köp av en unik produkt erbjuder vi ett antal tjänster: lagring, finansiering, inköpsplanering, leveransbevakning, distribution samt grafiskt arbete.
Tjänster som gör din vardag effektiv och smidig.

Kontakta oss så berättar vi mer, per telefon 020-50 58 60 eller per mejl kundunikt@packoplock.se.