Kundunika produkter

Emballage med eget företagslogo

Köpupplevelsen för kunden ska inte stanna vid produkterna, presentationen av dina produkter är också viktig. Hos oss kan du designa eget emballage och emballeringsmaterial och samtidigt få produkterna efter de mått du behöver för att kunna packa dina varor. Våra experter har en lång erfarenhet inom området och vägleder dig igenom hela processen, från idé till produkt. Vi har levererar logotryckt emballage till både små företagare och stora verksamheter. 

Vi erbjuder många lösningar på emballage som du kan få med eget tryck och designs. Beroende på behov kan du välja bland lådor och kartonger med tryck, kassar och påsar med tryck, packtejp med tryck, men också postpåsar med tryck. Andra produkter är tryckta etiketter som du kan få med egen design och silkespapper med tryck. I vårt sortiment finns även andra produkter som du kan få med ditt företagslogo, du hittar presentpapper, presentband, stämplar presentkort och visitkort. 

I samband med köp av en unik produkt erbjuder vi ett antal tjänster. Vi kan lagerhålla ditt emballage, hjälper till med finansiering, inköpsplanering, leveransbevakning, distribution samt grafiskt arbete. Tjänster som ska göra din vardag så effektiv och smidig som det går.

Kontakta oss så berättar vi mer, per telefon 020-50 58 60 eller per mejl kundunikt@packoplock.se.