Presentkartonger och presentlådor

Presentförpackningar är mer än ett skydd till dina produkter; de är en del av själva presenten. Oavsett om det är ett födelsedagsfirande, en jubileumsöverraskning eller bara en gest av uppskattning, är våra presentförpackningar designade för att förstärka känslan av omsorg och uppmärksamhet.
Hos oss hittar du olika typer av presentkorgar, presentlådor och presentaskar som passar såväl textilier och flaskor som konfektyr, godis och souvenirer.

Presentinslagning av textiler och souvenirer

Vårt mycket breda sortiment innehåller allt från enklaste presentkartong och kapslar som viks ihop snabbt och enkelt till mer exklusiva självlåsande presentlådor i stadig kartong. Hos oss hittar du med all säkerhet en perfekt presentförpackning i storlek, kvalitet och design för dina produkter och paket. 

Inslagning av flaskor och glas

Vi har ett välsorterat sortiment av inslagningsprodukter för flaskor, vare sig du vill slå in eller packa olivolja, vin, saft, glas eller avlånga varor och föremål. I utbudet finns papprör med lock samt flasklådor som med fördel kombineras med silkespapper eller annan stötdämpande produkt som spring-fill eller träull. Väl anpassad presentkartong till produkt ger en härligare unboxing-upplevelse och skyddar ömtåliga produkter bättre, var noga med ditt val av presentkartonger och flasklådor.

Inslagning där innehållet syns

Vissa produkter gör sig bäst när inslagningsmaterialet är transparent. Vi erbjuder genomskinliga presentaskar, burkar med lock tillverkade i transparent PET, och presentaskar i kartong där centerdelen eller fönsterdelen av locket är transparent. Transparenta askar och burkar passar mycket bra som produktförpackning eller presentförpackning till konfektyr. Tänk på att välja en presentförpackning som är livsmedelsgodkänd om förpackningen ska innehålla något ätbart. 

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage och bli din totalleverantör för emballage. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.