Presentkartonger och presentlådor

Här har vi samlat olika typer av presentkartonger och presentlådor som passar såväl textilier och flaskor som konfektyr, godis och souvenirer. Du kan välja mellan vikbara presentlådor, presentbrickor, transparenta presentaskar, presentburkar med lock eller presentrör. Alla finns i olika färger och material som kartong, wellpapp eller PVC.

Effektiv paketinslagning med presentlådor

Självlåsande lådor och presentaskar med lock är bra val när du vill snabbt kunna slå in dina varor. I utbudet hittar du både färgade och vita presentlådor

Presentinslagning där innehållet syns

Vissa produkter gör sig bäst när inslagningsmaterialet är transparent. Vi erbjuder genomskinliga presentaskar men också där centerdelen eller fönsterdelen av locket är transparent. 


Inslagning av flaskor och glas

Vi har ett välsorterat sortiment av inslagningsprodukter för flaskor, vare sig du vill slå in eller packa olivolja, vin, saft, glas eller avlånga varor och föremål. I utbudet finns papprör med lock samt flasklådor med och utan fönster.

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.