Städ, Hygien & Torkpapper

CleanUp - Vårt eget varumärke - Bra kvalitet till bra pris.CleanUp - Vårt eget varumärke - Bra kvalitet till bra pris.
Städ

Vi erbjuder ett stort och välsorterat sortiment av städ, hygien och torkpapper. Hos oss kan du hitta produkter som hjälper dig att lyckas med din städning. Vi lagerhåller större del av produkterna själva på eget lager vilket gör att vi kan erbjuda snabba leveranser till dig som kund. 

Rent och snyggt med rätt rengöringsmedel

Dags för städning av köket, badrummet eller toaletten? Kanske ska du få bort illadoftande lukt eller kalk? Rengöra ugnen eller grillen? Hos oss hittar du ett stort utbud av olika typer av städkemikalier. Vi har allt du behöver för rengöring av toalett, golvytor och fönster men även klottersanering för väggar och kalkbortagningsmedel. Vi också vårt egna varumärke CleanUp där du hittar produkter inom städ som är noggrant utvalda för att garantera bra kvalité och till bra priser. Gör en grundlig städning med våra produkter och njut sedan av den rena känslan. Hos oss hittar du också ett brett utbud av bekämpningsmedel för olika insekter.

Städredskap och städvagnar

Köp en ergonomisk städvagn och få en komplett städutrustning. Hos oss hittar du vagnar som passar för både små och stora städprojekt. Alla vagnar i sortimentet är smidiga att använda och utformade med ett extra tänk på ergonomi. I vårt stora sortiment av städvagnar har du också möjligheten att rusta en vagn helt efter dina behov och önskemål. Det finns även andra typer av vagnar så som fastighetsvagnar. Komplettera din vagn med städredskap så som städdukar, moppar eller skaft & stativ. Med rätt städredskap gör du städningen roligare och effektivare samtidigt som du tar städningen till nästa nivå.

Brett utbud av städmaskiner

Hos oss hittar du ett välsorterat sortiment av dammsugare & städmaskiner för både små och stora företag. Vi erbjuder alltifrån skurmaskiner till polermaskiner och mattvätt. Alltid från välkända varumärken som garanterar bra kvalité och klarar av en hög användningsfrekvens. För större utrymmen har vi åkbara kombiskurmaskiner och sopmaskiner.

Källsortering och kontorsåtervinning för företag

Det kan vara svårt att ta hand om avfall på ett enkelt och bra sätt. Vi vill kunna skapa ett smidigt sätt för dig att sortera ditt skräp på arbetsplatsen. Vi har ett brett utbud av säckar, sopsäckar och avfallshantering. Med bra källsortering, avfallskärl och säcksystem blir det lättare för dig att lyckas med källsortering och kontorsåtervinning för ditt företag. Allt för att hjälpa dig att skapa en bättre ordning och göra det smidigt att ta hand om ditt avfall som finns på arbetsplatsen.

Du hittar även förbrukningsvaror som torkpapper, tvål & handdesinfektion men också produkter inom disk & tvätt i vårt sortiment.