Skyddsutrustning & säkerhet

Handla skyddsutrustningar och säkerhetsprodukter för din arbetsplats. I vårt sortiment finns skyddsartiklar för det dagliga arbetet, brandskydd och första-hjälpen produkter.  Vi jobbar med välkända varumärken som exempelvis Jalas, Tegera, Cederroth och Housegard.

Daglig skyddsutrustning och skyddsartiklar

Inom vårt sortiment av daglig skyddsutrustning kan vi erbjuda ett stort utbud av skyddsartiklar för huvud, mun, kropp, ögon, öron och fötter. Vi erbjuder arbetshandskar och arbetsskor för olika arbetsuppgifter, oavsett du arbetar inom vården, industri eller restaurang. Här finns också ett brett sortiment av munskydd och andningsmask, med och utan avancerat filter. Dessutom kan vi erbjuda skyddshjälm, hörselskydd, skyddsglasögon och skyddsoverall och reflexväst. 

Akut sjukvårdskit 

Skulle olycka vara framme är första hjälpen artiklar & plåster ett måste. I vårt sortiment hittar du produkter från kända Cederroth. Eftersom vi lagerhåller allt kan vi erbjuda snabba leveranser till dig som kund. Vi har ett brett utbud inom första hjälpen och här hittar du även refiller som gör att du hela tiden kan se till att hålla din station välfylld.

Brandskyddsartiklar – en billig livförsäkring

Om olyckan skulle vara framme och du behöver släcka eld som riskerar att sprida sig kan vi erjuda produkter inom brandskydd och brandsäkerhet där vi bland annat erbjuder brandsläckare, bradvarnare och branstege.