Butiksemballage

Hos oss finns ett välsorterat sortiment av butiksemballage, allt från inslagningsmaterial och kassar till butiksskyltar och etiketter. Vi lagerhåller hela vårt utbud vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder mycket snabba leveranser.


Bli inspirerad av våra kollektioner


Olika lösningar för paketinslagning

Det finns inslagningsprodukter i vårt sortiment för alla behov, oavsett du önskar slå in en tröja, en flaska, chokladpraliner, smycken eller blommor. Hos oss kan du handla presentkartonger och presentaskar för olika typer av produkter samt silkespapper som ett fint extra skydd av din produkt.

Välj bland över 300 presentpapper i olika mönster, färger och nyanser samt material. I vårt sortiment kan du också hitta  cellofan för blomster eller arrangemang där du vill visa innehållet. Framhäv inslagningen med matchande presentband, från polyband och satinband till sammetsband och hampasnöre. Komplettera dina paketinslagningar med etiketter.

Kassar & påsar

Vi erbjuder ett välsorterat sortiment av bärkassar & påsar till bland annat restauranger, skönhetssalonger butiker och caféer. Du hittar våra kassar & påsar i olika material, format och storlekar. Bland sortimentet finns papperskassar och plastpåsar med och utan handtag. Andra varianter av påsar är olika typer av presentpåsar och zip-påsar. Det finns också flergångskassar för återanvändning.

Skyltmaterial för butik och tillbehör

Förutom inslagningsmaterial och produkter för prismärkning erbjuder vi skyltmaterial som exempelvis gatupratare för att kommunicera priser och liknande med dina kunder.