Butiksemballage

Hos oss finns ett välsorterat sortiment av butiksemballage, allt från inslagningsmaterial och kassar till butiksskyltar och etiketter. Vi lagerhåller hela vårt utbud vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder mycket snabba leveranser.


Bli inspirerad av våra kollektioner


Mångsidiga lösningar för paketinslagning

Utforska vårt omfattande sortiment av produkter för att skapa vackra och praktiska paketinslagningar. Oavsett om du ska slå in en tröja, en flaska, chokladpraliner, smycken eller blommor, har vi inslagningsalternativ som passar alla dina behov. Vårt sortiment inkluderar presentkartonger och presentaskar för olika produkter, samt silkespapper för att ge extra skydd åt dina varor.

Välj bland över 300 olika presentpapper, tillgängliga i olika mönster, färger, nyanser och material. Vi erbjuder också cellofan för blommor eller arrangemang där du vill visa innehållet. Framhäv din inslagning med matchande presentband, från polyband och satinband till sammetsband och hampasnöre. Fullända dina paketinslagningar med vårt urval av etiketter.

Kassar & påsar

Upptäck vårt välsorterade utbud av bärkassar och påsar, lämpliga för restauranger, skönhetssalonger, butiker och caféer. Våra kassar och påsar finns i olika material, format och storlekar. Bland vårt sortiment finns papperskassar och plastpåsar med eller utan handtag. Vi erbjuder också olika varianter av påsar, inklusive presentpåsar och zip-påsar. För miljömedvetna alternativ har vi flergångskassar som är perfekta för återanvändning.

 

Skyltmaterial för butik och tillbehör

Utöver vårt inslagningsmaterial och produkter för prismärkning erbjuder vi skyltmaterial, såsom gatupratare, för att effektivt kommunicera priser och annan information med dina kunder.
Utforska våra lösningar för att skapa en enhetlig och informativ butiksmiljö.