Kundunika produkter

Emballage, kassar och påsar med eget företagstryck

Köpupplevelsen för kunden ska inte stanna vid produkterna, presentationen av dina produkter är också viktig.

Hos oss kan du designa eget emballeringsmaterial och samtidigt få produkterna efter de mått du behöver för att kunna packa dina varor. Våra experter har en lång erfarenhet inom området och vägleder dig igenom hela processen, från idé till färdig produkt. Vi har levererat logotryckt emballage samt kassar och påsar till både små företagare och stora verksamheter. 

Vi är stolta över att kunna erbjuda många olika lösningar på emballeringmaterial som du kan få med eget tryck och designs. Inom fraktemballage erbjuder vi lådor och kartonger med tryck och tryckta e-handelspåsar. Behöver du tryckta påsar och kassar har vi olika typer av bärkassar i olika kvaliteter och funktioner. Vi har också andra emballaeringsmaterial som du kan få med egen designs, här erbjuder vi packtejp med logo, Etiketter med tryck och tryck på silkespapper. Vårt breda sortiment av tryckt emballering innehåller även presentpapper, presentband, stämplar presentkort och visitkort. 

I samband med köp av en unik produkt erbjuder vi ett antal tjänster där vi kan lagerhålla ditt emballage, hjälper till med finansiering, inköpsplanering, leveransbevakning, distribution samt grafiskt arbete. Tjänster som ska göra din vardag så effektiv och smidig som det går.

Kontakta oss så berättar vi mer, per telefon 020-50 58 60 eller per mejl kundunikt@packoplock.se.