Lagerutrustning

Vi har ett välsorterat sortiment inom lagerutrustning. Du hittar lagerlådorvågar och pirror till lyftvagnar och förvaring. I vårt sortiment finns även ett stort utbud av packbord och arbetsbord. Borden är ergonomiskt anpassade och vi erbjuder också höj- och sänkbara bord. Du hittar även ett brett urval av tillbehör för att komplettera ditt bord helt efter dina egna behov.

Avlastning vid lyft

Vi vet hur viktigt det är att få avlastning vid tunga lyft. Att lyfta och bära tungt hör till mångas vardag därför är det viktigt att få avlastning för att kroppen inte ska påverkas negativt. I vårt välsorterade sortiment inom lyft & transport hittar du allt du behöver för att kunna lasta, lyfta och förflytta dina varor utan att utsätta din kropp för överbelastning. Vi erbjuder även ett stort urval av vagnar för olika användningsområde.

Förvaring

Med lagerlådor & backar kan du få en bra överblick på ditt lager och kontor. Helt enkelt skapa ordning och reda bland dina saker. Sortera upp lådorna och komplettera med något skåp eller någon hylla som du hittar i vårt sortiment av hyllor och skåp. När var ska har sin plats kan du känna hur lugnet infinner sig och du kan fokusera på det som är viktigt.