Rost- & fuktskyddVi har ett stort utbud av packmaterial som ska skydda både stora och små varor. Här finns ett stort urval av lösningar som med VCI påsarVCI papperVCI bubbelplast men även torkmedelspåsar

Välj mellan flera olika rostskydd för era produkter.

Under transport utsätts dina varor för många prövningar med olika miljöer och yttre faktorer såsom fukt och rost. Fukt kan tränga in och orsaka skada. Samma sak med rost som kan orsaka en yttre påverkan på dina varor. Därför är det är viktigt att skydda varorna under transporten och då med rätt typ av skydd. Med våra produkter med rostskydd som skyddar varor i metall med ämnet VCI hjälper vi dig att hålla dina varor fria från fukt. VCI (Volatile Corrosion Inhibitor) beskrivs även som ”flyktig korrosionshämmare”, eller ”flyktigt rostskydd". När förpackningen sluts frisätts rostskyddshämmare (VCI-molekyler) inuti förpackningen och bildar en skyddande hinna på alla metallytor. VCI är ett flyktigt material som ”flyr” när förpackningen öppnas och produkterna lämnas redo att användas utan behov för avfettning eller rengöring. 

 

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av emballage och packprodukter. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.