Skickas samma dag
när du beställer före kl 14

Papperspåsar med eget tryck

Packoplock är specialister på bärkassar - både med och utan kundunikt tryck. Oavsett vilket material du väljer att påsen ska vara i så har Packoplock en lösning som passar ditt företag och din budget. Med oss som din partner är du i trygga händer. Vi hjälper dig i alla faser av ditt beslut, så att du får ett resultat som du kan vara nöjd med, och som vi kan vara stolta över att leverera.

Papperskassar

Handtagen är platta (Basic) eller av tvinnat papper (Solid) och är vita eller bruna, men kan även fås i färgat som tillval. Lyxpapperskassar levereras med runda eller platta vävda handtag i valfri längd.

Tryckteknik:
Offset eller flexo. Upp till åtta tryckfärger. Lyxpåsarna kan även fås med tryckt insida.

Leveranstid:
Normal leveranstid för papperskassar är ca 6-7 veckor efter godkänt korrektur.

Material:
Vitt, vitt ribbat, vitt bestruket, brun, brun ribbad eller präglat kraftpapper, som kan tryckas i önskade färger. Returpapper i brunt och vitt kraft. FSC-certifierat papper erbjuds också.

Minimiantal:
Du kan få eget tryck på påsar i så små upplagor som 250 st.

Våra lösningar för papperspåsar med eget tryck är alltid individuella, därför ger vi gärna en offert på just din önskan om en påse som profilerar ditt företag bäst. Slå oss en signal på 020-50 58 50 eller maila oss på info@packoplock.se så återkommer vi med en offert.

Loading...
Var god vänta...