Papperspåsar och papperskassar

Förmodligen Sveriges största utbud av papperskassar!
Här hittar du papperskassar i olika storlekar, modeller, material, färger och mönster.

 

Kassar och påsar för alla tillfällen

Vi har ett brett utbud av papperskassar och papperspåsar som passar för alla tillfällen. Oavsett om du behöver kassar eller påsar för din matbutik, klädbutik, café, restaurang eller om du vill förpacka små produkter i din e-handelslåda, så har vi det du behöver.

Kassar och påsar för matvaror

Om du driver en matbutik har vi olika typer av påsar som passar beroende på vad du vill förpacka. För kunder som vill packa matvaror erbjuder vi matkassar och papperskassar med platta handtag som klarar av tyngd bra, tack vare sina slitstarka handtag. Vi har även papperspåsar med botten som passar bra för frukt och grönsaker men också för ostar och liknande varor.

I vårt sortiment finns även take-away kassar som är perfekta för caféer och restauranger som behöver papperspåsar för att smidigt förpacka matlådor. För dem som önskar förvara fikabröd och mackor är plana papperspåsar ett bra alternativ till påsar med botten. Dessutom erbjuder vi små papperspåsar och stående zip-påsar som är idealiska för att förvara kaffebönor och produkter i lösvikt.

Presentpåsar till kläder och gåvor

Driver du en klädbutik, inredningsbutik eller liknande finns papperskassar med tvinnade handtag passande för att packa ner textilier, kläder, och mindre inredningsdetaljer. I vårt sortiment av presentpåsar i papper hittar du också flaskpåsar utmärkt för att packa ner vinflaska, olivolja eller liknande. Önskar du papperskassar med premium-känsla finns ett varierat utbud av lyxiga bärkassar att välja bland.

 

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage, på det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig genom att du sparar dyrbar tid vid inköp.

Hos oss kan du också trycka ditt företags egna kasse eller påse med logo.
Ring oss på 020-50 58 60 för att få prisuppgift.