OBS! Pga hög orderingång ligger vi efter på vårt lager. Det innebär att enstaka leveranser kan bli en dag försenad. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar allt vad vi kan för att komma ikapp.

Papperspåsar och papperskassar

Sveriges förmodligen största utbud av papperskassar!

Här hittar du bärkassar med och utan handtag där kassar med platta handtag klarar lite mer tyngd än påsar med tvinnade handtag. Vi har också så kallade take-away påsar som passar till cafeer och restauranger som säljer hämtmat, men de används också inom blomsterhandeln och kallas då blompåse, plantkasse eller plantbärkasse. Vi erbjuder även flaskpåsar, perfekt för olika typer av flaskor. I vårt stora sortiment hittar du också påsar med fyrkantsbotten, kaffe- och tepåsar och zip-påsar som ger dina produkter längre hållbarhet.

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.

Hos oss kan du också trycka ditt företags egna kasse eller påse med din egen logo. Ring oss på 020-50 58 60 för att få prisuppgift.