Lagerinredning & Lagerförvaring

Effektivisera din verksamhet med vår lagerinredning och förvaringslösningar 

Vi erbjuder högkvalitativa produkter för att optimera din lagerhantering och förvaring med vårt omfattande sortiment av olika hyllor och skåp.

Över 520 kartonger och lådor i lager

Våra lagerhyllor och förvaringshyllor är robusta och hållbara, vilket gör dem idealiska för att optimera utrymmet och göra lagerhanteringen mer effektiv. Oavsett om det är för små eller stora föremål kan vårt sortiment av hyllor anpassas för att passa din specifika verksamhet. För att nå svåråtkomliga platser på lagret erbjuder vi även stegar som är säkra och stabila. Våra pallar är också av hög kvalitet och hjälper till att organisera och stapla varor på ett säkert sätt. Förvaringsskåp och arkivskåp är oumbärliga för att hålla dokument och värdefulla föremål säkra och skyddade. Våra skåp finns i olika storlekar och säkerhetsnivåer för att passa dina behov och krav på förvaring.

 

Skapa en bra överblick på ditt lager och få bättre ordning. Med våra lagerlådor i wellpapp monterar du ihop lådor på nolltid. Dessutom är de tillverkade i miljövänligt material. Med våra lagerlådor i plast kan du skapa bra överblick och ordning på mindre utrymmen eftersom lådorna är stapelbara. Där kan du hitta förvaringsbackar & modulbackar i flera utföranden som ger en optimal förvaringslösning. Komplettera med Eurobackar som är de är staplingsbara och passar bra inom många användningsområden. I vårt välsorterade utbud finns också SmartStore förvaringslådor som är en praktisk förvaringslösning där du får bra överblick när du ser innehållet.
 Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av produkter inom lagerutrustning. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du
sparar dyrbar tid vid inköp.