Etiketter

Oavsett om du vill märka dina gåvor eller produkter, skicka med en hälsning till kund eller prismärka dina varor, har vi etiketter som passar dina behov. Vi erbjuder ett brett utbud av etiketter i olika former, storlekar och material.

Stort utbud av presentetiketter

Självhäftande etiketter gör mer än bara att hålla ihop ditt omslagspapper. De fungerar som budskapsbärare till dina kunder och är en dekorativ detalj på dina paketinslagningar. Våra självhäftande presentetiketter finns i olika motiv, budskap, former och färger. Vi har även svarta etiketter för att dölja priset.

 

Etiketter för prismärkning

Vi erbjuder även prismärkningsetiketter med olika alternativ, beroende på vilka typer av produkter du vill märka och vilken typ av etikett du föredrar. Här finns bland annat avtagbara etiketter för exempelvis prismärkning av glas och porslin och små klisteretiketter anpassade för prismärkning av smycken. Andra alternativ är hängetiketter som passar både för prismärkning och dekoration. Vi har också produktetiketter om du önskar skapa dina egna där du själv bestämmer hur du vill utforma etiketterna.  

 

Prisetiketter för realisation

Om du driver en butik inom inredning eller kläder och behöver REA-etiketter erbjuder vi självhäftande alternativ med färdiga reabudskap och rabattbudskap.

 

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.