Lagervagnar & butiksvagnar

Kongamek förenklar din arbetsdag

Hos oss hittar du vagnar från Kongamek som utvecklar, tillverkar och säljer vagnar och materialhanteringsprodukter designade och anpassade för varje uppgift och bransch.
Med över 30 års erfarenhet i branschen och cirka 1800 modeller av vagnar har dom idag Europas bredaste sortiment och är en av Skandinaviens marknadsledande aktörer inom materialhanteringsbranschen.
Kongameks produkter är framtagna med säkerhet och ergonomi i åtanke och gör vardagen enklare för arbetaren som behöver hantera och flytta material.
Kongameks produkter är arbetarens bästa vän och framtagna för workmates av workmates.

Med en maxbelasning på 800 kg har våra pallvagnar ett stort användningsområde och de finns i olika utföranden och färger för att passa efter dina behov.
Hos oss hittar du också ett stort urval av bordsvagnar som är ergonomiskt utformade och enkla att montera.
Vi erbjuder också ett stort utbud av hyllvagnar som passar bra i industri, lager, affärer och skolor.
Här kan du också välja mellan två och fyra hyllplan för att passa efter dina önskemål.
Här hittar du också plattformsvagn med nätgavlar och plattformsvagn med laminatgavlar.

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av lagerutrustning.
På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.

Konga

Vagnar som förenklar din arbetsdag

Med en maxbelasning på 800 kg har våra pallvagnar ett stort användningsområde och de finns i olika utföranden och färger för att passa efter dina behov. Hos oss hittar du också ett stort urval av bordsvagnar som är ergonomiskt utformade och enkla att montera. Vi erbjuder också ett stort utbud av hyllvagnar som passar bra i industri, lager, affärer och skolor. Här kan du också välja mellan två och fyra hyllplan för att passa efter dina önskemål. Här hittar du också plattformsvagn med nätgavlar och plattformsvagn med laminatgavlar.

Hos oss hittar du vagnar från Kongamek som utvecklar, tillverkar och säljer vagnar och materialhanteringsprodukter designade och anpassade för varje uppgift och bransch. Med över 30 års erfarenhet i branschen och cirka 1800 modeller av vagnar har dom idag Europas bredaste sortiment och är en av Skandinaviens marknadsledande aktörer inom materialhanteringsbranschen. Kongameks produkter är framtagna med säkerhet och ergonomi i åtanke och gör vardagen enklare för arbetaren som behöver hantera och flytta material.

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av lagerutrustning. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.

Konga