Kartonger & lådor

Wellådor i olika storlekarWellådor i olika storlekar

Över 520 kartonger och lådor i lager

I vårt sortiment hittar du ett brett sortiment av lådor och kartonger för olika användningsområden, allt från wellådor, e-handelslådor, självlåsande lådor, flyttlådor till pallanpassade lådor till lådor för tavlor, posters och trycksaker.

Vi erbjuder lådor i olika format beroende på vilken typ av produkt du vill packa. Du hittar klassiska vita och bruna wellådor i enlager wellpapp som finns i många storlekar. Andra format är justerbara lådor, pallboxar och även kvadratiska lådor som passar bra till transporter av däck eller runda föremål. Har du behov av att packa avlånga varor kan vi erbjuda långa lådor som även här finns många mått.  Driver du en e-handel och behöver e-handelsemballage kan vi erbjuda en stor variation av lådor som exempelvis instabox-vänliga postkartonger, varubrev och brevpack. Har du behov av emballage som behåller värme eller kyla har vi ett varierat utbud av isolerboxar, kylboxar och isoleringspåsar.

Visste du att i många fall förväxlas en wellåda med kartong? Båda är förpackningsmaterial för transporter och förvaring men skillnader mellan dem ligger i struktur och vad de ska användas till. Vill du veta mer har vi skrivit ihop en text som förklarar skillnader mellan wellådor och kartong

 

Rätt låda sparar tid och pengar

Genom att packa och skicka dina varor i rätt kartong eller låda kan sänka dina transportkostnader, sparar dyrbar packtid och minskar kostnader för skadat gods och reklamationer. Vi har en stor bredd på kartonger och wellådor i olika storlekar och konstruktioner för just ditt packbehov, oavsett format på dina förmemål. Vårt sortiment inom emballage och packningsmterial består även av andra produkter som kan tänkas behöva vid packning av dina varor eller föremål. Vi erbjuder stötdämpande packmaterial, tejp, packverktyg och mycket mer.

Önskar du profilera dina lådor med logotryck?
Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Kontakta oss på 020-505850.