Presentsnöre, presentband och presentrosetter

Komplettera dina inslagningar med band eller snöre. Med band och snören kan du mixa och matcha, eller miss matcha, för att ge dina paket den extra touchen. Vi erbjuder ett brett utbud av band, snören och rosetter för alla slags paketinslagningar.
Filtrera fram dina favoritband utifrån färg, kvalitet och mönster.

Färg
Kvalitet
Mönster
Sida

1-40 av 525

Sortera nedåtgående
Visa fler produkter
Sida

1-40 av 525

Sortera nedåtgående

Inslagningar med tunna och breda band


Det mest populära valet är polyband som är den klassiska presentsnöret du kan krulla till med en sax. Vi har ett omfattande utbud av den typen i olika färger, nyanser och mönster. Du hittar bland annat glittrigt presentband, lackat presentband, matta band och band med olika motiv. Önskar du breda band kan vi erbjuda satinband, organzaband och sammetsband. 

Hållbart med presentsnöre av naturmaterial


Vi erbjuder även presentsnören av biologiskt nedbrytbara material för kunder som söker efter ett hållbart alternativ. Andra typer av snören i naturmaterial du kan handla hos oss är bland annat hampasnöre och jutegarn. Dessa snören är både snygga till bindning av paket men också som dekoration när du vill knyta hål-etiketter till dina produkter.

Snabbt och enkelt med presentrosetter


Finns behovet av att göra snabba paketinslagningar eller vill du bara sätta en extra touch på dina gåvor utan att behöva anstränga dig alltför mycket kan vi rekommendera presentrosetter. Vi erbjuder både dragrosetter och färdiga presentrosetter som antingen knyts ihop med gåvor eller fästes med sjävhäftande tejpremsa.

Enkla presentinslagningstips

Paket med samma presentpapper kan få ett annorlunda uttryck genom att använda presentband i olika färger, mönster och kvaliteter.

Variera hur du knyter på banden. Ibland kan det räcka med att krulla bandet, andra gånger knyta en rosett eller varför inte strimla banden med hjälp av en bandstrimlare för ett helt annat uttryck.

Bandets bredd är ett annat knep att förändra ett pakets utseende - ett brett band ger ett mer elegant uttryck jämfört med ett tunnare presentsnöre.

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage och tillbehör. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.