Presentsnöre, presentband och presentrosetter

Här har vi samlat hela vårt sortiment av presentband, presentsnören och presentrosetter där du har möjlighet att filtrera fram dina favoritband utifrån färg, kvalitet och mönster.
Banden är pricken över i:et.

Färg
Kvalitet
Mönster
Sida

1-40 av 573

Sortera nedåtgående
Visa fler produkter
Sida

1-40 av 573

Sortera nedåtgående

Enkla presentinslagningstips

  • Du kan enkelt förändra ett paket med samma presentpapper genom att använda olika färger, mönster och kvaliteter på presentbanden.
  • Tänk också på att du kan variera hur du knyter på banden, ibland passar en enkel rosett utan krull och andra gånger passar det bättre med att krusa banden så att det blir riktigt mycket krusiduller och ser maffigt ut eller strimla banden tunt med hjälp av en bandstrimlare för ett helt annat uttryck.
  • Bandets bredd är ett annat knep att förändra paketets utseende med, välj ett bredare band eller bind flera varv med ett smalare band och vips ser det helt annorlunda ut.

Vi har ett stort sortiment av polyband med olika utformningar och material så som polyband glittermattlineband, lackade band, blanka och matta metallicband.
I vårt utbud hittar du även satinbandorganzabandpappersband raffiajuteband, Raphlene och bomullssnören i ett antal färger.

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage och tillbehör.
På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.