Silkespapper & stötdämpning

Vi erbjuder ett omfattande utbud av silkespapper, omslagspapper och stötdämpande skydd för dina produkter eller gåvor. Oavsett du vill dekorera dina inslagningar med silkespapper eller säkerställa att dina ömtåliga gåvor skyddas mot lätta stötar, kommer vårt sortiment att möta dina önskemål.

Silkespapper för alla tillfällen

För butiker är silkespapper ett bra skydd mot smuts, fukt och damm och ett dekorativt material att leverera produkter i. Vi har ett omfattande utbud av silkespapper i olika färger, mönster och kvaliteter för alla tillfällen. Bland sortimentet finns färgat silkespapper, mönstrat silkespapperglittrigt silkespapper, premium silkespapper med lyxig kvalitet och vaxat silkespapper.

Vi erbjuder även silkespapperspåsar som är ett alternativ till silkespapper på ark. Dessa påsar möjliggör snabba inslagningar och ett utmärkt val som innerpåsar innan du packar ner din produkt i ett ytteremballage. Dessutom är dessa påsar tillverkade av glassine papper och därmed ett hållbart alternativ. 

För kunder som driver café eller restaurang eller daglig matvaruhandel och behöver livsmedelsgodkänt omslagspapper kan vi erbjuda smörpapper

 

Stötdämpande skydd mot lätta stötar

Vårt sortiment består även av produkter som ger lättare skydd till dina ömtåliga gåvor. Här finner du flaskskyddsnät och skyddsnät av papper, bubbelfolie och wellpapp. Dessutom finns kraftapper för fixering inuti ditt förpackning eller emballage.

Har du behov att fylla ut i din förpackning och samtidigt vill att dina gåvor presenteras på ett snyggt sätt hittar du springfill och träull

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage.
På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.

Vill du ha silkespapper med eget tryck vänligen kontakta oss antingen via mail eller ring oss på 020-505860 så hjälper vi dig!