Stötdämpning

Hos oss hittar du ett brett utbud av stötdämpande packmaterial och fyllnadsmaterial. Vi erbjuder olika material och format allt för att du ska kunna skydda dina olika produkter under transport. 

Skydda flaskor mot stötar


Vill du skicka eller förvara flaskor och samtidigt ha stötskydd kan vi erbjuda flera typer av lösningar som skyddar dina glasflaskor. Bland dem finns flaskskyddsnät och stötdämpande skyddsomslag i silkespapper.

Bubbelfolie eller skumplast är bra val när det kommer till att skydda ömtåliga varor. För dig som vill hitta alternativ till plast finns wellpapp som även är flexibelt och lätt att jobba med. Wellpapp är ett perfekt material när det gäller all typ av emballering. När du vill fylla upp utrymmet mellan produkten och lådan är packchips, packpapper, kraftpapper och silkespapper bra lösningar. I utbudet av skyddande emballage hittar du även nomapack kantskydd och kant- & hörnskydd i EPS.
Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av emballage och packprodukter. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.