Postemballage

Påsar, kuvert och luftbubbelpåsar, i både papper och plast. Ett mycket prisvärt emballage som skyddar varan bra under transport. Hitta den variant och form som passar dig bäst!

Stort utbud av postemballage för e-handel

För mindre varor som ska skickas med brev, skrymmande brev eller mindre paket passar postemballage ofta bäst. Fördelen med postemballage är att de är billigare, snabba att packa och det finns väldigt många olika varianter och format. Vi erbjuder ett stort utbud av lösningar i både papper och plast och med material av återvunnet material.

Oavsett du vill skicka kläder, inredningsdetaljer eller böcker kan vi erbjuda postemballage som passar för ditt behov. Du kan exempelvis välja brevpack och e-handelspåsar som vi erbjuder en stor variation på vad gäller färger och format. Andra typer är vadderade kuvert och bubbelpåsar för platta produkter och papptuber för transport av affischer, flaskor eller avlånga föremål av mindre storlekar.

Vårt sortiment inom emballage och packningsmaterial består även av andra produkter som kan tänkas behöva vid packning av dina varor eller föremål. Vi erbjuder stötdämpande packmaterial, tejp, packverktyg och mycket mer.

Vi gillar att inspirera och därför jobbar vi med jämna mellanrum med att ta fram nya produkter till vårt sortiment. Vårt fokus ligger i att skapa "unboxing experience" för dina kunder men också att få ditt företag att sticka ut från mängden. 

Önskar du profilera ditt postemballage med logotryck? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Kontakta oss på 020-50 58 60.