Postemballage

Stort utbud av postemballage för e-handel

För mindre varor som ska skickas med brev, skrymmande brev eller mindre paket passar postemballage ofta bäst. Fördelen med postemballage är att de är billigare, snabba att packa och det finns väldigt många olika varianter och format. Vi erbjuder ett stort utbud av lösningar med exempelvis brevpack och e-handelspåsar. Du hittar även vadderade kuvert, bubbelpåsar och papptuber. Hitta den variant och form som passar dig bäst.

Vårt sortiment inom emballage och packningsmaterial består även av andra produkter som kan tänkas behöva vid packning av dina varor eller föremål. Vi erbjuder stötdämpande packmaterial, tejp, packverktyg och mycket mer.

E-handelslösningar

Vi gillar att inspirera och därför har vi tagit fram nya produkter. En av våra nyheter är e-handelskollektionen Fair Green som är en produkt som får ditt företag att sticka ut. Samtidigt skapar det en härlig unboxing experience för dina kunder. Driver du en e-handel och vill kunna skicka dina produkter på ett miljövänligt sätt är våra postpåsar i papper ett bra val. Vi erbjuder också postorderpåsar i plast där du kan välja mellan fleralet färger och även i återvunnen plast.

Önskar du profilera ditt postemballage med logotryck? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Kontakta oss på 020-50 58 60.