Presentpapper

Hitta det perfekta presentpappret för alla tillfällen med vårt stora utbud av över 300 olika alternativ. Med ett varierande utbud av inslagningspapper i olika färger, mönster, kvaliteter och designs är möjligheterna oändliga. Du kan skapa klassiska och stilfulla paket med enkla färgkombinationer eller göra kreativa inslagningar genom att kombinera material, mönster och färger. 

Färg
Mönster
Bredd IM
Sida

1-40 av 339

Sortera nedåtgående
Visa fler produkter
Sida

1-40 av 339

Sortera nedåtgående

Presentpapper och inslagningspapper för alla tillfällen

Här hittar du presentpapper och inslagningspapper för alla typer av tillfällen, från barnkalas och studen till jul och bröllop.  Välj bland olika mönster, motiv, färger, nyanser och kvaliteter för att skapa den perfekta inslagningen för dina gåvor. Bland vårt utbud finner du också blomsterpapper för inslagningar av blommor och blomsterarrangemang.

Presentinslagning med klassiskt uttryck

Traditionellt presentpapper adderar en tidlös charm till dina gåvor. Dessa finns i klassiska mönster såsom prickigt, randigt och rutigt presentpapper. För dem som föredrar en mer enkel, men lika elegant, stil finns även enfärgat presentpapper i neutrala färger.

Inslagningspapper till barnkalas och högtider

Skapa intrycksfulla paketinslagningar genom att anpassa presentpapper efter olika typer av tillfällen. Vårt sortiment av inslagspapper till högtider inkluderar papper av varierande kvaliteter, mönster och färger som adderar extra glans till dina julklappar, påskpresenter och studentgåvor. Ge dina barnpaket ett lockande uttryck genom lekfulla barnpapper med färgglada motiv. 

Tips och inspiration till kreativa paketinslagningar

Är du nyfiken på det senaste inom butiksemballage och inslagningsmaterial har vi samlat ihop olika uppsättningar under säsongens kollektioner

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage, på det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig genom att du sparar dyrbar tid vid inköp.

Säljtips för ökad omsättning av eget förbrukningsemballage!

Rulla själv av presentpapper från diskrullen och erbjud 2 meters, 5 meters eller 10 meters konsumentrullar till dina kunder, sälj till meterpris. Det ökar förbrukningen av presentpapper och gör det enklare att kunna köpa nya presentpapper anpassade till årets alla säsonger och högtider. Implementera liknande koncept för andra förpackningsmaterial såsom påsar, kartonger, cellofan, silkespapper m.m. det ökar både dina möjligheter och din försäljning.