Presentpåsar och gåvopåsar

Här hittar du ett stort sortiment av presentpåsar i varierande modeller, material, färger och storlekar.
Vilken typ av presentpåse passar dig?

Presentpåsar för olika inslagningar

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av presentpåsar som passar olika inslagningsbehov. Med rätt inslagningsmaterial kan du både skydda och förhöja presentationen av dina gåvor. 

Enkel och snabb produktinslagning

Presentpåsar med tejpremsa är ett bra alternativ när du behöver slå in produkter på ett smidigt sätt. Vi erbjuder gåvopåsar i papper och foliepåsar som är perfekta för inslagning av exempelvis textilier, kläder och lättare accessoarer som inte kräver extra skydd.

Presentpåsar och bärkassar- i-ett

Gåvor med ovanliga former, som till exempel dryckesflaskor och matvaruflaskor, kan vara utmanande att slå in på ett smidigt sätt. Genom att använda praktiska flaskpåsar som presentpåsar kan du förenkla inslagningen av dina produkter samtidigt som du ger dem en elegant presentation. Dina gåvor hålls skyddade under transporten, och inslagningen ger ett stilfullt intryck vid överlämnandet.

Elegant förpackning för smycken och accessoarer

När det gäller inslagning av små gåvor, såsom smycken, bijouterier eller pärlor, är presentationen lika viktig som själva gåvan. Med organzapåsar eller små bomullspåsar kan du addera en touch av elegans och lyx till din gåva.

Framhäv dina gåvor på ett stilfullt sätt

Om du vill låta dina produkter synas är cellofanpåsar ett populärt alternativ som presentpåsar. Dessa transparenta påsar är perfekta för inslagning av exempelvis godis, praliner och kakor eller skönhetsprodukter. Cellofanpåsar ger dina inslagningar den där extra touchen som verkligen känns festlig.

 

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.