OBS! Pga hög orderingång ligger vi efter på vårt lager. Det innebär att enstaka leveranser kan bli en dag försenad. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar allt vad vi kan för att komma ikapp.

Presentpåsar och gåvopåsar

Här hittar du ett stort sortiment av små och stora presentpåsar i varierande material och storlekar. För mindre klädesplagg och accessoarer finns olika alternativ som presentpåsar i papper och foliepåsar. I utbudet finns också flaskpåsar för inslagning av dryckesflaskor och matvaruflaskor. Önskar du framhäva dina varor som godis, praliner och kakor, eller hårvårds- och hudvårdsprudkter har vi cellofanpåsar. Smycken och bijouterier packas smidigt i bomullspåsar och organzapåsar som alla finns i varierande storlekar och färger.

 

 

Snabb och enkel presentinslagning

Kanske har du ont om tid av olika anledningar? För en snabba och enkla paketinslagningar rekommenderar vi presentpåsar eller presentkartonger med tejpremsa. Vill du hellre försluta din gåvor med presentband har vi gåvopåsar utan tejremsa.

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.