Cellofan

Cellofanplast ger en lyxig känsla och passar utmärkt för inslagning av blomsterarrangemang, godis, souvenirer och andra presenter. I vårt utbud hittar du ett stort urval både när det gäller storlekar och modeller. 

Cellofan & PP-påsar

Cellofanplast är ett fantastiskt material som förvandlar vanliga gåvor till något extra utöver det vanliga. Dess lyxiga känsla gör det till det perfekta inslagningsmaterialet för blomsterarrangemang, sötsaker, souvenirer och andra gåvor. 

Bland vårt utbud finns cellofanpåsar i olika varianter såsom klara och frostade, med eller utan bottenplatta. Dessa påsar finns även i äkta cellofan som går att kompostera. För inslagningar som kräver mer flexibilitet erbjuder vi cellofan på rulle, vilket med fördel används tillsammans med en cellofanrullhållare för en mer effektiv inslagsningsprocess.

Vill du kunna skapa egna cellofanpåsar kan vi erbjuda cellofanslang som du använder med påssvetsar. Oavsett om du är ute efter det eleganta eller det praktiska, finns det något för alla i vår värld av cellofan. Förvandla dina gåvor till konstverk och låt cellofanplasten addera den perfekta touchen till varje present.

 

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.