E-handelpåsar med tryck

Ta fram din egen e-handelspåse med skräddarsydda mått eller med eget tryck. Med eget tryck blir e-handelspåsen säljande och en viktig bärare av ditt varumärke. Packoplock är specialister på postemballage med tryck. Vi hjälper dig att hitta konceptet för din verksamhet.

Kontakta oss så berättar vi mer, per telefon 020-50 58 60 eller per mail kundunikt@packoplock.se.

En e-handelspåse eller även kallad för postpåse med eget logotryck kan både sälja och skapa igenkänning samt personlig upplevelse. Genom olika trycktekniker kan man skapa levande bilder på postpåsen som kan attrahera kunder och samtidigt göra att din låda  sticker ut från mängden.

Vi erbjuder e-handelspåsar i både plast och i papper som du kan få med tryck. Du kan välja mellan olika material eller om postpåsen ska vara med eller utan handtag.

Har du svårt att välja eller inte vet vilken typ av e-handelspåse som passar bäst för just ditt behov? Eller har du en bild av hur du vill att din påse med tryck ska se ut men behöver rådgivning på vägen? Kontakta oss så hjälper dig att ta fram din unika e-handelspåse.

Rätt emballage spar kostnader i form av sänkta transportkostnader, minskad packtid och minskade kostnader för skadat gods och reklamationer. Upptäck hela vårt sortiment av postemballage, du hittar varierande emballeringsmaterial av olika kvaliteter, format och storlekar.