OBS! Pga hög orderingång ligger vi efter på vårt lager. Det innebär att leveranser kan bli någon dag försenad.

Vi ber om ursäkt för detta och jobbar allt vad vi kan för att komma ikapp.

Presentsnöre, presentband och presentrosetter

Med presentband, presentsnören och rosetter kan du enkelt skapa olika utseende och känsla på dina paket. Vi har ett stort sortiment av polyband, mattlineband, lackade, blanka och matta metallicband, satinband, organzaband, raffia, jute och bomullssnören i ett stort antal färger.
Se hela vårt sortiment här på webben, filtrera fram färg, kvalitet och mönster genom att klicka i rutorna nedan.

Tips;

  • Du kan enkelt förändra ett paket med samma presentpapper genom att använda olika färger, mönster och kvaliteter på presentbanden.
  • Tänk också på att du kan variera hur du knyter på banden, ibland passar en enkel rosett utan krull och andra gånger passar det bättre med att krusa banden så att det blir riktigt mycket krusiduller och ser maffigt ut eller strimla banden tunt med hjälp av en bandstrimlare för ett helt annat uttryck.
  • Bandets bredd är ett annat knep att förändra paketets utseende med, välj ett bredare band eller bind flera varv med ett smalare band och vips ser det helt annorlunda ut.

Det går som du förstår att variera paketen i oändlighet efter tycke och smak.
Genom att använda sig av några olika presentband/snören och rosetter så kan du göra riktigt fina och kundanpassade paketinslagningar.

Färg
Kvalitet
Mönster

1-40 av 545

Sida
per sida
Sortera nedåtgående
Visa fler produkter

1-40 av 545

Sida
per sida
Sortera nedåtgående