OBS! Pga hög orderingång ligger vi efter på vårt lager. Det innebär att enstaka leveranser kan bli en dag försenad. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar allt vad vi kan för att komma ikapp.

Presentsnöre, presentband och presentrosetter

Med band, snören och rosetter kan du enkelt skapa olika utseende och känsla på dina paket. Vi har ett stort sortiment av polyband med olika utformningar och material så som polyband glitter, mattlineband, lackade band, blanka och matta metallicband. I vårt utbud hittar du även satinband, organzaband, pappersband raffia, juteband, raphlene och bomullssnören i ett stort antal färger.
Här har vi samlat hela vårt sortiment av presentband, presentsnören och presentrosetter där du har möjlighet att filtrera fram utifrån färg, kvalitet och mönster. Använd dig av rutorna nedan och kika runt i vårt stora sortiment. 

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av butiksemballage och tillbehör. På det sättet blir det mer kostnadseffektivt för dig samtidigt som du sparar dyrbar tid vid inköp.

 

Färg
Kvalitet
Mönster

1-40 av 512

Sida
per sida
Sortera nedåtgående
Visa fler produkter

1-40 av 512

Sida
per sida
Sortera nedåtgående

Enkla presentinslagningstips

  • Du kan enkelt förändra ett paket med samma presentpapper genom att använda olika färger, mönster och kvaliteter på presentbanden.
  • Tänk också på att du kan variera hur du knyter på banden, ibland passar en enkel rosett utan krull och andra gånger passar det bättre med att krusa banden så att det blir riktigt mycket krusiduller och ser maffigt ut eller strimla banden tunt med hjälp av en bandstrimlare för ett helt annat uttryck.
  • Bandets bredd är ett annat knep att förändra paketets utseende med, välj ett bredare band eller bind flera varv med ett smalare band och vips ser det helt annorlunda ut.