100% klimatneutralt emballage

Bland vårt sortiment av emballage & packningsmaterial kan du som kund hitta miljövänliga e-handelslådor, där ett hållbart alternativ är i fokus. Våra miljövänliga kartonger i papper har även smarta konstruktioner för olika ändamål. 100% Climate Neutral är vår nya kollektion som idag består av e-handelslådor i papper, med nya funktioner och format. Vi vill att de här produkterna ska göra ett så litet avtryck som möjligt på miljön.

E-handelslådor av närodlat och närproducerat papper

De tillverkas av skandinaviska träd, som har vuxit i FSC®-certifierade skogar. Pappret produceras i skandinaviska pappersbruk, där klimatvänlig förnyelsebar energi används. I varje steg av produktens livscykel försöker vi minimera CO2-avtrycket. Vi räknar ut det återstående avtrycket och kompenserar för detta i ett Gold Standard-projekt. Det är därför vi kan säga att de här produkterna är 100% Climate Neutral. Komplettera våra återvinningsbara wellådor med någon av våra miljömedvetna tejper för en komplett lösning med mindre klimatpåverkan.
Läs mer om 100% klimatneutralt emballage.

5

Sortera nedåtgående
Visa fler produkter

5

Sortera nedåtgående

Se mer av vårt utbud inom emballage där vi erbjuder alltfrån kartonger & lådor till förslutningsartiklar och stötdämpande packmaterial.