Local Rule grundades 2022 och är ett svenskt exklusivt golfvarumärke. Man har valt att skapa kläder som fungerar för alla typer av situationer, med en funktionalitet som gör sig lika bra på banan som på stan.

Hur kom ni i kontakt med Packoplock?
– Samarbetet med Packoplock började när vi tog en lunch med Henrik Ståhl, Key Account Manager på Packoplock och berättade om att vi startat upp e-handel. Vi kända att Packoplock uppfyllde alla de önskemål och krav som vi hade på en bra emballageleverantör. Vi fick omgående ett väldigt bra intryck både av företaget och Packoplocks breda produktutbud, säger Henrik Svensson, Co-founder på Local Rule.

Vad är viktigt för er när ni väljer emballageleverantör?
– Då vi håller all vår produktion inom Europa och har ett hållbarhetstänk så var det väldigt viktigt att hitta en leverantör som hade miljövänliga emballage och kringutrustning. Det är väldigt skönt med de snabba responstiderna och det proffsiga kundbemötandet. Vi sökte även en partner som kunde leverera såväl kundunika produkter med tryck på emballage som packmaterial ur ett standardsortiment.

Hur har samarbetet fungerat?
– Packoplock har en proffsig kundtjänst och snabba leveranstider vilket gör att samarbetet har fungerat supersmiddigt från dag ett. Produkterna vi beställt har alltid hållit hög kvalité.

Vilka typer av emballage har Packoplock tagit fram?
– Tillsammans med Packoplock har vi tagit fram 100% klimatneutrala kartonger och e-handelspåsar med Local Rule tryck, packutrustning, Local Rule etikett, Local Rule glacinepapper, mm.

 

VARUMÄRKET

LOCAL RULE

"Packoplock har en proffsig kundtjänst och snabba leveranstider vilket gör att samarbetet har fungerat supersmidigt från dag ett. Produkterna vi beställt har alltid hållit hög kvalité."

Henrik Svensson,
Co-founder på Local Rule

Företaget grundades 2022.
Omsätter 1 Mkr.
Anställda: 3

Henrik Ståhl, Key Account Manager0708 - 997 754henrik.stahl@packoplock.se
Henrik Ståhl, Key Account Manager0708 - 997 754henrik.stahl@packoplock.se