Handskar, brand, plåster & skydd

Här hittar du ett urval av skyddsartiklar för ansikte, ögon, öron händer och fötter. I sortimentet finns även produkter som hjälper dig om olyckan skulle vara framme och brandsäkerhet för ditt företag.  I vårt välsorterade sortiment jobbar vi med välkända varumärken som exempelvis Jalas, Tegera och Cederroth.

Första hjälpen-produkter från Cederroth

Skulle olycka vara framme är första hjälpen & plåster ett måste. I vårt sortiment hittar du produkter från Cederroth med hög kvalité och de har lång erfarenhet i branschen. Eftersom vi lagerhåller allt kan vi erbjuda snabba leveranser till dig som kund. Vi har ett brett utbud inom första hjälpen och här hittar du även refiller som gör att du hela tiden kan se till att hålla din station välfylld.

Arbetshandskar för olika typer av arbeten

Hitta den arbetshandske som lämpar sig bäst för just den arbetsuppgift som står på agendan, oavsett du arbetar inom vården, industri eller restaurang. Vi har olika typer av arbetshandskar av olika material och storlekar.

Arbetsskor och skosulor för gladare fötter

Vi erbjuder även arbetsskor från Jalas som har både hög komfort och ger dig det skydd som du behöver beroende på vilka säkerhetskrav som ställs på din arbetsplats. Vi har samlat allt under arbetsskor, arbetsstrumpor och skosulor där finns produkterna som gör dina fötter glada och ger dig bästa möjliga fotkomfort på jobbet.

Brandsäkerhet – en billig livförsäkring

Hos oss hittar du ett urval av produkter inom brandsäkerhet där vi bland annat erbjuder brandsläckare med mera. Om olyckan skulle vara framme och du behöver släcka eld som riskerar att sprida sig är det en billig livförsäkring. Samma sak när det kommer till brandsläckare som varnar innan fara uppstår.