Hållbart emballage

Hållbart emballage för miljömedvetna val

Välkommen till vårt utbud av hållbart emballage med fokus på miljömedvetna val. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som inte bara skyddar dina varor, utan även vår planet. Med "Reduce - Reuse - Recycle" som grundstenar strävar vi efter att erbjuda alternativ som minimerar klimatpåverkan och främjar en mer hållbar framtid. Läs mer om fördelarna med hållbart emballage.

Att tillverka och köpa cirkulära produkter är ett steg i rätt riktning för att minska vår påverkan på miljön och göra ett aktivt val för en mer hållbar konsumtion. Genom att använda förnyelsebara råvaror, återvunnen råvara, biologiskt nedbrytbara material och minska materialanvändningen, bidrar vi till att minska avfallsmängderna och bevara jordens resurser.

Det ska vara lätt att göra rätt!

 

40

Sortera nedåtgående
Visa fler produkter

40

Sortera nedåtgående

Återvinningssymboler och miljömärkningar

Vi har flertalet produkter med olika miljömärkningar, vars syfte är att visa en  tydlig information om  påverkan av miljön och hållbarheten. För att kunna återvinna förpackningar rätt och korrekt, och bidra till en bättre avfallshantering kan vi öka återanvändning av material.  Återvinningssymbolen visar om produkten är återvinningsbar samt vilket material den består av. 
Vill du läsa mer om miljömärkningar och återvinningssymboler? 

Här visar vi våra vanligast förekommande miljömärkningar, kortfattat vad de står för.