Butiksemballage

Hos oss finns ett välsorterat sortiment av butiksemballage, allt från inslagningsmaterial och kassar till butiksskyltar och etiketter. Vi lagerhåller hela vårt utbud vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder mycket snabba leveranser.

Butiksnyheter

Säsongens kollektioner

Presentpapper

Alla hjärtans dag

Papperspåsar

Presentpåsar

Silkespapper

Presentband

Etiketter

Cellofanpåsar

Presentkartonger

Zip-påsar/stand-up påsar

Cellofan

Flergångskassar

Gatupratare & skyltning

Utförsäljning butik

Transportemballage

Enormt sortiment av kartonger & lådor, postemballage, packpåsar & säckar, lagerutrustning och mycket mer!

Kontorsvaror

Här finns allt till kontoret! Papper & block, toner & bläck, tejp & lim, etikettskrivare, kontorsmaskiner, kaffe & te och mycket mer!

Städ & hygien

Allt för att hålla rent! Tvål, hygienpapper, mattor, moppar, rengöringsmedel, städutrustning och mycket mer!


Bli inspirerad av våra kollektioner


Butiksemballage

Olika lösningar för paketinslagning

Det finns inslagningsprodukter i vårt sortiment för alla behov, oavsett du önskar slå in en tröja, en flaska, chokladpraliner, smycken eller blommor. Vi har presentkartonger och presentaskar för olika typer av produkter samt silkespapper som ett fint extra skydd av din produkt.

Välj bland över 300 presentpapper i olika mönster, färger och nyanser samt material.Vi har också cellofan för blomster eller arrangemang där du vill visa innehållet.Framhäv inslagningen med matchande presentband, vi har allt från polyband och satinband till sammetsband och hampasnöre.Du hittar också ett varierat utbud av etiketter för både presentinslagning och produktmärkning.

Kassar & påsar

Vi erbjuder ett välsorterat sortiment av bärkassar & påsar till bland annat restauranger, skönhetssalonger butiker och caféer. Du hittar våra kassar & påsar i olika material, format och storlekar. Bland sortimentet finns papperskassar, med och utan handtag. Andra varianter av påsar är olika typer av presentpåsar och zip-påsar. Det finns också flergångskassar för återanvändning.
 
Skyltmaterial för butik

Förutom inslagningsmaterial hittar du gatupratare och skyltningsmaterial för att kommunicera priser och liknande med dina kunder. Hit hör skylthållare, butiksflaggor, broschyrställ, textpennor och mer.