100% klimatneutralt emballage

E-handelslådor av närodlat och närproducerat papper

De tillverkas av skandinaviska träd, som har vuxit i FSC®-certifierade skogar. Pappret produceras i skandinaviska pappersbruk, där klimatvänlig förnyelsebar energi används. I varje steg av produktens livscykel försöker vi minimera CO2-avtrycket. Vi räknar ut det återstående avtrycket och kompenserar för detta i ett Gold Standard-projekt. Det är därför vi kan säga att de här produkterna är 100% Climate Neutral. Komplettera våra återvinningsbara wellådor med någon av våra miljömedvetna tejper för en komplett lösning med mindre klimatpåverkan.
Läs mer om vår satsning på kollektionen 100% Climate Neutral.

5

Sortera nedåtgående
Visa fler produkter

5

Sortera nedåtgående

Bland vårt sortiment av emballage & packningsmaterial kan du som kund hitta miljövänliga e-handelslådor, där ett hållbart alternativ är i fokus. Våra miljövänliga kartonger i papper har även smarta konstruktioner för olika ändamål. 100% Climate Neutral är vår nya kollektion som idag består av e-handelslådor i papper, med nya funktioner och format. Vi vill att de här produkterna ska göra ett så litet avtryck som möjligt på miljön.

Se mer av vårt utbud inom emballage där vi erbjuder alltfrån kartonger & lådor till förslutningsartiklar och stötdämpande packmaterial.