100% klimatneutralt emballage

100% Climate Neutral är vår nya kollektion med hållbarhet i fokus. Sortimentet består av e-handelslådor av närodlat och närproducerat papper. Vi vill att de här produkterna ska göra ett så litet avtryck som möjligt på miljön. 

5

Sortera nedåtgående
Visa fler produkter

5

Sortera nedåtgående

Våra e-handelslådor tillverkas av skandinaviska träd, som har vuxit i FSC®-certifierade skogar. Pappret produceras i skandinaviska pappersbruk, där klimatvänlig förnyelsebar energi används. I varje steg av produktens livscykel försöker vi minimera CO2-avtrycket. Vi räknar ut det återstående avtrycket och kompenserar för detta i ett Gold Standard-projekt. Det är därför vi kan säga att de här produkterna är 100% Climate Neutral. Komplettera våra återvinningsbara wellådor med någon av våra miljömedvetna tejper för en komplett lösning med mindre klimatpåverkan. Läs mer om vår satsning på kollektionen 100% Climate Neutral

Se mer av vårt utbud inom emballage där vi erbjuder allt från kartonger & lådor till förslutningsartiklar och stötdämpande packmaterial. Du hittar också miljövänliga e-handelspåsar.